Horses of Zachanox

En häst skrapade med frambenen i stallgången. En annan stod på bakbenen i boxen vid utfodringen. En tredje gjorde luftsprång om man höll in honom i anridningen till hinder.
Det blev min inkörsport till trickträningen när jag började för 25 år sedan. Jag gick tvärtemot den traditionella hanteringen av oönskade beteenden. I stället för att bestraffa eller göra det “jobbigt att göra fel” som var så poppis på den tiden, så satte jag kommando på det hästen redan gjorde och belönade honom för det. Det gjorde att situationen blev positiv, hästen kände sig sedd och bekräftad, och vi kunde enkelt flytta beteendet till ett annat sammanhang.

Om du är nyfiken på trickträning och belöningsträning så har jag en onlinekurs som blivit väldigt uppskattad. Den har nu över 2000 deltagare!!! 🥳🙏(Helt otroligt, TACK!!!)
Börja med Trickträning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *