Horses of Zachanox

Vanliga Frågor & Svar

Kontakta oss på support@linazachanox.com

E-mail & Ordrar

Det händer att mail försvinner. Kontrollera först om de hamnat i din spam/skräp-korg. Om de inte finns någonstans i din mail, kontakta oss på support@linazachanox.com så skickar vi om det du saknar.

Vänligen kontakta oss alltid på support@linazachanox.com . Den mailadressen är integrerad med vårt system så att vi enkelt kan se alla detaljer kring din order. Om du har gjort det och inte fått svar, behöver du kontakta din mailleverantör så att de kan lägga in vår email som godkänd och inte sorteras bort innan det når dig.

Ingen fara! Kontakta oss på support@linazachanox.com så skickar vi ut ett nytt till dig.

Ja! Om just ditt land ej är med i shoppen, så kontakta oss på support@linazachanox.com med din beställning och adress, så kan vi fakturera din order via PayPal. (Du kan betala med kort eller paypal-konto).

Produkter

Det är en lager- och distributionsfråga. I nuläget har vi en tryckt bok på gång: Utvecklande Bomträning.

Nej! Du kan gå kursen när du vill och hur ofta du vill.

Livstidslicens innebär att du har tillgång till produkten under produktens livstid. Här på Horses of Zachanox har du obegränsad tillgång till onlinekurserna du köpt via inlogg på vår portal. Om vi byter portal framöver flyttas ditt medlemsskap över dit. Om vi inte längre kan erbjuda en portal, kommer du att ges möjlighet att ladda ner kursmaterialet som e-bok.