Horses of Zachanox

Följsamhet följer följsamhet.
En kreativ persons drömscenario är att hamna i flow; ett tillstånd där allt bara flödar och du helt glömmer bort tid och rum. Det kan även vara att allting flyter på enkelt och där det ena leder till det andra.

Du kan anstränga dig och prestera, både mentalt och fysiskt, men även stora saker känns lätta att åstadkomma. Det är som att du får hjälp, att du inte behöver kämpa, att du inte behöver producera kraften utan bara behöver använda den.

Du kan träna på att gå in i detta tillstånd, så att det blir alltmer invant för dig.
Flow finns hela tiden, det upphör aldrig. Det enda som är av eller på är du själv.
Du behöver gå in i en världsbild och självbild, där allting är enkelt och där du inte behöver kontroll. Det är inte du som skapar flödet; du går in i det. Du följer, samtidigt som du är aktiv. 🙌

Du kan vara i flow hela tiden, både i aktivitet och i vila. Det kan bli extra tydligt tillsammans med hästen, när ni är i ett tillstånd av viktlöshet, balans, kraftfulla uttryck med lätthet, kreativt skapande av rörelser eller vilandes i stillhet och närhet.

Vad är dina tankar om flow?
🧡💛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *