Horses of Zachanox

Vem är det du följer?
Hej alla nya!
Jag heter Lina Zachanox, är 38år och bor i Skövde. Från att ha drivit egna träningsstall sedan tonåren ville jag ha ett annat liv ett tag, så för några år sedan skänkte jag hela mitt bohag till Erikshjälpen och flyttade till ett kollektiv. Här bor jag nu i en stor villa ihop med några andra entreprenörer.
Så mycket kompetens och kreativitet under samma tak, inom så många olika områden, det är så otroligt inspirerande!

Jag har aldrig velat hålla mig till en grej, en inriktning, en nisch. Min styrka är i stället att vara en brobyggare mellan allt som är fantastiskt. Min passion ligger i att inspirera dig till att utforska nya sidor i dig själv och hästen, och utveckla det som redan är upptäckt. Själslig fördjupning, sitsträning, kommunikation, lösgörande träning, självbärighet, trickträning, bomövningar…
Det finns så många olika ämnen och variationer som alla knyter an till varandra i ett rikt hästliv.

Mina djur är medskapare i min verksamhet. Kinesiska nakenhunden Aiki är med mig 24/7 och hjälper mig att hela tiden vara uppkopplad till lycka, lekfullhet och vila.
Varje liten banal vardagshändelse kan fyllas med total eufori. Egentligen är väl det allt vi behöver inse om livet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *