Horses of Zachanox

Det här är min ena häst Tiger. Hon är ett quartersto som fyller 23år i sommar, och hon kom till mig som ettåring.
Jag besökte ett quarterstuteri för att titta på föl åt mina föräldrar, och passade på att hälsa på alla hästar på gården. När jag kom ut till åringarnas hage kom först en palominohingst fram. Jag hälsade på honom och vände mig sedan till nästa häst, ett brunblackt litet sto. Jag la handen på hennes manke, och det gick som en blixt genom min kropp, fast med insugande effekt istället för bortstötande. Det var så otroligt kraftfullt och känslan var glasklar: ”Det här är min häst!”
Jag som inte skulle ha någon mer häst än den jag redan hade? Nån månad senare hämtade vi hem henne… 😁

Tiger älskar att jobba med kroppen och hon finner stolthet i att kunna uttrycka sig på väldigt många olika sätt med den. Jag har utbildat henne både i reining, trail, dressyr, hoppning, frihetsdressyr och trickträning, så det finns en gedigen reportoar att hämta ifrån.
Tiger var en av de hästar som visade mig in på mer kreativa vägar och det har aldrig slutat. Hon gillar att komma med nya idéer och visar snabbt när något känns tråkigt.
Hennes favoritaktiviteter är uteritter med konditionsträning och att träna dressyr till musik. Hon har egna spellistor på min spotify, och säger tydligt ja eller nej när jag presenterar nya artister eller låtar. Rätt mycket hiphop på hennes senaste listor.
Favoritövningarna är passage, galopp-piruetter och egentligen allt där hon får ta i eller som är fartfyllt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *