Horses of Zachanox

Att bli medveten om och uppleva vardagsmagi handlar om att ta in nuet, och i det upptäcka detaljerna. Små insekter som dansar i en solstråle. Knoppar på träden. Din hästs öga. Andetag. Dofter i skogen.

Det är även att träna sig i att se möjligheter och att allt kan speglas i ett positivt sken såväl som i ett negativt. Samhällsmässigt är vi vältränade i det negativa tänkandet; att se problem, att tänka i värderingar, att styras av rädsla, oro och fruktan, att se omgivningen som konkurrens.

Var gång du hamnar där, kan du vända myntet och se möjligheterna i situationen. Vartefter du öppnar upp för att fantastiska saker kan hända så kommer du se att de redan händer. Du kommer att bli mer medveten om alla små mirakler som faktiskt kommer till dig hela tiden men som går dig förbi om du har din uppmärksamhet någon annanstans.

Små mirakler kommer att leda till större.

Ditt liv är magiskt och det kan bli ännu mer magiskt! Det är dags att lämna tänket att det tunga, negativa och jobbiga är det verkliga och att allt positivt bara är tillfälligt fluff.

Det är mänskligt att vara lycklig!

Det är även djuriskt och trädiskt att vara lycklig men de vet liksom redan om det 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *