Horses of Zachanox


ONLINEKURS

Flow with Horses

- En livsomvälvande hästkurs

Det är nu det händer för Dig!

Jag och mina hästar bjuder in till en magisk månad där vi djupdyker i relation, kommunikation och personlig utveckling i Hästens energi. Det här är en helt unik kurs för dig som är redo att lägga din och din hästs historia bakom er och börja en ny fantastisk resa tillsammans.

Hur kommer du att uppleva dig själv, hästen och livet när kursmånaden November går mot sitt slut?

Ur Kursprogrammet

För vem?

Var och en tar sig an kursen från sin egen position och behov. Du kan vara glad eller stressad, lugn eller energisk. Du kan vara ny eller erfaren inom personlig utveckling. Det enda som betyder något, är att du är redo att öppna dig för en ny expandering i ditt liv.
 

Det här är kursen för dig
som vill öppna upp en djupare kommunikation med din häst; mentalt, själsligt och fysiskt.
Vi kommer att gå bortom alla inriktningar. Din tidigare hästerfarenhet, inriktning eller metoder spelar ingen roll i sammanhanget.
I den här kursen släpper vi alla läror och fokuserar på det som går djupare, i det konstanta flödet mellan häst och människa.

 

Omdömen om liknande kurser:

Lina Zachanox

Hej
Jag heter Lina Zachanox och personlig utveckling, intuition och energikommunikation har alltid varit en naturlig del av mitt liv.
Jag brinner för att sprida en positiv och lekfull livsfilosofi där du kan leva i harmoni med dig själv.

Jag har varit verksam som coach genom privatsessioner, kurser och online i +20 år. De senaste åren har jag haft ett uppehåll från kurser med själslig inriktning, då jag velat göra andra saker och utveckla min kanalisering ytterligare. Det är så mycket som har kommit till mig under dessa år, och jag är nu helt bubblig över att börja dela med mig av det till dig!

Anmälan

Pris för hela kursen: 2450kr

Maila din anmälan till admin@linazachanox.com
Namn + adress + telefonnummer

Betalning via Swish 123 621 88 61 eller Bankgiro 864-6267
Skriv ditt namn på inbetalningen.

Varmt Välkommen
till en utvecklande månad
med mig och hästarna!

Anmälan är bindande och återbetalas ej. Vid förhinder är det upp till dig att finna en ersättare innan kursstart.
Deltagarnas närvaro med namn, bild och/eller ljud kommer ej att delas med allmänheten eller som material i andra kurser utan endast inom den slutna gruppen för den aktuella kursen.